Alles over Barbecook

 

Over Barbecook

Al meer dan 25 jaar is Barbecook specialist in het maken van kwalitatief hoogwaardige barbecues. Deze ervaring is terug te zien in de kwaliteit van de huidige houtskool barbecues en buitenkeukens. Tevens is Barebecook uitvinder van het geniale Quickstart systeem, waarmee de houtskool barbecue snel op temperatuur is, en van het Aromaz systeem op buitenkeukens, welke zorgen voor een persoonlijk toegevoegde aroma aan het vlees. Daarnaast staat Barbecook ook bekend om haar vuurkorven, welke warmte, sfeer en gezelligheid in de tuin brengen!

Barbecook service

Heeft u een Barbecook artikel, wil je gebruik maken van de garantie en heb je het artikel niet bij barbecook-by-fonq.nl besteld, dan adviseren wij om contact op te nemen met de winkel waar het artikel gekocht is. Mocht dit niet tot het gewenste resultaat leiden, neem dan contact op met Barbecook. Barbecook-by-fonq.nl is onderdeel van fonq.nl. Dit is niet de officiële Barbecook.nl website. Fonq is officieël Barbecook dealer.

Fonq.nl Service

Heb je het product bij Barbecook-by-fonq.nl gekocht, dan zullen wij uiteraard zo goed mogelijk proberen te helpen. Neem gerust contact met ons op, we zijn te bereiken per e-mail klantenservice@fonq.nl of telefonisch 030 - 2475015, op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur. Is een product beschadigd, dan verzoeken wij om een afbeelding van het beschadigde onderdeel mee te sturen, dan kunnen wij nog sneller helpen.

De Barbecook Specialist
MOOI GEVONDEN OP
fonq.nl

Inloggen als bestaande klant

Wanneer je eerder een bestelling hebt geplaatst bij fonQ.nl of één van onze 125 speciaalzaken, dan kun je inloggen met je klantgegevens.

 

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Barbecook-by-fonq.nl cookies - Meer informatie over cookies

Verberg deze melding