Werking Quickstart

 

Snel aan de slag

Met een houtskool barbecue wil je snel gloeiend houtskool. Het Barbecook Quickstart systeem is een uniek systeem, dat werkt volgens het schoorsteenprincipe. Hierdoor ga je eenvoudig en snel aan de slag met de Barbecook barbecue! Het is bovendien gezond omdat er geen schadelijke stoffen in ingrediënten komen. Kies daarna de roosterpositie die bij het vlees of groente past.

Hoe werkt het?

Giet wat water in de voet van de barbecue. Plaats daarna de bovenkant van de barbecue terug. Steek de kranten in de aanmaakbuis en plaats vervolgens het roostertje terug in de barbecueschaal. Nu is de barbecueschaal te vullen met houtskool of briketten. Zet de luchtcirculatie open bij de regelbare luchttoevoer. Steek dan onderin de barbecue, via het daarvoor bestemde gat in de kuip, de kranten aan met een lange lucifer. Na een kwartier is debarbecue heet genoeg om het vlees erop te leggen!

Na gebruik veeg je eenvoudig het as in de watergevulde voet van de Barbecook barbecue. Voor meer stabiliteit is het mogelijk om de voet van de barbecue te vullen met water. Twee vliegen in één klap, na gebruik weet je zeker dat de as echt uit is. Wij raden aan om de barbecue na gebruik goed schoon te maken, dan heb je bij de volgende barbecue een schone start.

Welke barbecues hebben een Quickstart Systeem?

Alle houtskool barbecues van Barbecook zijn voorzien van het Quickstart systeem (m.u.v de Caranga, Banika en Amica). Met een Barbecook houtskool barbecue ben je dus verzekerd van een snelle start!

Werking Quickstart Barbecues
 
Quickstart Werking
MOOI GEVONDEN OP
fonq.nl

Inloggen als bestaande klant

Wanneer je eerder een bestelling hebt geplaatst bij fonQ.nl of één van onze 125 speciaalzaken, dan kun je inloggen met je klantgegevens.

 

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Barbecook-by-fonq.nl cookies - Meer informatie over cookies

Verberg deze melding