Je hebt recht op 30 dagen zichttermijn!
Hoe werkt dit recht op zichttermijn*?
Bij koop op afstand heb je als consument het recht op een zichttermijn van 30 dagen, na ontvangst van de bestelling. Je mag een product zonder opgaaf van reden gratis aan ons terugsturen, het product dient (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.
 
Wat houdt het zichttermijn precies in?
Tijdens deze 30 dagen mag je het product bekijken en eventueel proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou kunnen doen. Een luchtbevochtiger mag bekeken worden, maar mag niet in gebruik worden genomen. Een pan mag uit de verpakking worden genomen, maar er mag niet mee gekookt zijn.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn? 
Heb je spijt van je aankoop of wil je een product om een andere reden binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling terugsturen? Vul dan het retourenformulier in, je ontvangt binnen één werkdag een e-mail met hierin de instructies en je ticketnummer voor het retourzenden van het product. Het is helaas niet mogelijk de bestelling bij de chauffeur om te ruilen of mee terug te geven. Het aankoopbedrag wordt inclusief de verzendkosten binnen een termijn van dertig dagen teruggestort.

*Het zichttermijn is alleen van toepassing op consumentenbestellingen.

30 dagen zichttermijn
MOOI GEVONDEN OP
fonq.nl

Inloggen als bestaande klant

Wanneer je eerder een bestelling hebt geplaatst bij fonQ.nl of één van onze 125 speciaalzaken, dan kun je inloggen met je klantgegevens.

 

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Barbecook-by-fonq.nl cookies - Meer informatie over cookies

Verberg deze melding